Natursoy

Mostrant 1–12 de 25 resultats

Bastonets Eco

0,851,15

En NATURSOY sentim passió per un somni: facilitar a les persones una alimentació saludable, ecològica, saborosa i de la màxima qualitat. Per això tenim cura amb tot el nostre amor i amb el màxim rigor fins al més mínim detall de cada procés. L'aposta per la qualitat, els productes ecològics i la salut és la nostra raó de ser. En NATURSOY convergeixen els tres elements i es converteixen en els nostres pilars fonamentals que ens converteixen en una empresa compromesa, responsable i coherent. Vam elaborar aliments vegetals frescos ecològics (tofu, seitan i derivats), de màxima qualitat i confiança, contribuint així a la necessitat d'una alimentació sana basada en el respecte a les persones i al medi ambient.
Brands:
Seleccionar

Beguda de Civada Bio

2,30

Brands:
Afegeix al carret

Blat De Moro Cuit Bio

2,42

Brands:
Llegir més

Col Lombarda Bio

2,10

La col és una planta que consumien els celtes, els grecs i els romans per les seves propietats medicinals. En concret, es feia servir com a remei per a transtorns intestinals o pulmonars i, sobretot, per incrementar la producció de llet en les dones que donen pit. El cert és que la col, com totes les crucíferes, té unes propietats excepcionals.

Propietats nutricionals

La col és una verdura rodona que conté molt nutrients essencials per al nostre organisme. D’entrada, és rica en alanina, que intervé en la producció d’anticossos;  arginina, que repara els teixits i construeix el múscul; vitamina C –més que les taronges—; cistina, que estimula el funcionament hormonal; i àcid fòlic, que les embarassades coneixeran bé perquè és essencial per al desenvolupament del fetus. També té àcid glutamínic, que millora les condiciones mentals, prevé l’esquizofrènia i vitalitza l’organisme: leucina, essencial per al creixement infantil;  niacina, que intervé en el metabolisme dels greixos, prevé la hipertensió i redueix el colesterol; tirosina, essencial per al cervell i contra la depressió, el bon funcionament de la glàndula pituitaria i de la tiroides. Una curiositat, que recull Paul Pitchford a Healing with whole foods: les fulles externes de la col presenten una concentració important de vitamina E i contenen més calci que les fulles internes. A banda de calci, la col també aporta brom, alumini, bari, fluor , magnesi, fòsfor i sofre.

Efectes sobre l’organisme

Molts estudis defensen que la col i les seves diferents variants ajuden a combatre diferents tipus de càncers: de còlon, d’esòfag, de mama o de laringe. Sigui com sigui, els seus beneficis per a millorar la salut són inqüestionables. La col és un bon diürètic. Com que ajuda a eliminar els líquid acumulats en els cos, pot resultar eficaç per tractar la diabetis, l’obessitat, l’àcid úric i les malalties del cor relacionades amb la retenció de líquids. També és útil en malalties com l’artritis o la reuma. És ideal per combatre úlceres pel seu elevat contingut en glutamina, que el converteix en un excel·lent antiàcid natural. També combat les inflamacions i les infeccions intestinals a causa de la seva capacitat per reparar teixits, per les seves propietats antiinflamatòries i antiàcides i els seu elevat contingut en vitamina C. Si patiu hipertiroidisme també és una bona idea incrementar el consum de col, perquè conté ácid cafeic i àcid colorogènic. També és útil per alleujar les afeccions dels bronquis. Si teniu problemes de gasos no us excediu amb el consum de col, perquè té fama de produir-ne. Montse Reus  Dietista i Ambientòloga
Brands:
Llegir més

Espirals bio sense gluten

2,954,40

"Ens preocupa el que mengem cada dia" Quan desenvolupem un producte en NATURSOY sempre pensem quins ingredients utilitzarem. Tenim molt present la piràmide nutricional, i intentem utilitzar el màxim d'ingredients de la seva base per garantir un producte nutricionalment equilibrat. No ens preocupa el que mengem de tant en tant, ens preocupa el que mengem cada dia. I per això, és fonamental poder reconèixer tots els ingredients d'un producte. En l'alimentació ecològica coneixem tot el que estem menjant. La preocupació pel medi ambient, els productes ecològics i la qualitat ens condueix de forma irremissible a l'elaboració de productes respectuosos.
Brands:
Seleccionar

Ketchup – amb xarop d’atzavara bio

3,83

El ketchup es fa sevir per amanir patates fregides, pollastre fregit, hamburgueses, gossos calents, entrepans, etcètera. Algunes persones l'empren també amb arròs blanc, tostones, pasta, còctel de gambetes; entre d'altres. A Mèxic es consumeix també juntament amb ou, ja sigui amb papes, truita, salsitxa o pernil.
Brands:
Afegeix al carret

Macarrons bio sense gluten

4,50

Natursoy va ser creat per Tomas Rodó i Carmen Asensio que, en la seva aventura de creixement personal, descobreixen en l'alimentació natural un camí de respecte i cura de la pròpia persona, la salut i el medi ambient. Pioners a Espanya, comencen a elaborar artesanalment alguns aliments ecològics com alternatives vegetals a les proteïnes d'origen carni. En l'actualitat Natursoy elabora directament uns 70 aliments amb proteïnes vegetals i distribueix prop de 1.000 referències d'altres fabricants. Tots els productes procedeixen de l'agricultura ecològica certificada. La constant reinversió dels recursos propis generats asseguren el màxim nivell de qualitat dels seus productes i la seva eficaç control. Els seus productes es troben a les botigues especialitzades d'alimentació ecològica, com Planeta Hort, herbolaris i dietètiques. Els seus productes estan certificats com a lliures d'organismes modificats genèticament (OMG). Natursoy manté a més un compromismo de respecte amb els seus treballadors, amb els seus clients i amb la societat en general. Exerceix inversions socials i col·laboracions amb ONG. Inclou productes de Comerç Just al seu catàleg. Manté una separació conscienciosa de tots els residus que genera. Reutilitza els residus sòlids com aliments ecològics per al bestiar. Col·labora en tasques formatives i divulgatives de l'agricultura ecològica en escoles, cursos de cuina, xerrades divulgatives ...
Brands:
Llegir més

Madalenes Gegants Eco

4,925,15

Brands:
Seleccionar

Mostassa Bio

2,883,10

    La mostassa  va ser la primera a ser utilitzada com la coneixem actualment. Es tracta d'un producte perfecte per a condimentar els plats, que et va a aportar les vitamines C i B12 que necessites en el moment, a més d'un sabor increïble en tots els teus plats. Natursoy va ser creat per Tomas Rodó i Carmen Asensio que, en la seva aventura de creixement personal, descobreixen en l'alimentació natural un camí de respecte i cura de la pròpia persona, la salut i el medi ambient. Pioners a Espanya, comencen a elaborar artesanalment alguns aliments ecològics com alternatives vegetals a les proteïnes d'origen carni. En l'actualitat Natursoy elabora directament uns 70 aliments amb proteïnes vegetals i distribueix prop de 1.000 referències d'altres fabricants. Tots els productes procedeixen de l'agricultura ecològica certificada. La constant reinversió dels recursos propis generats asseguren el màxim nivell de qualitat dels seus productes i la seva eficaç control. Els seus productes es troben a les botigues especialitzades d'alimentació ecològica, com Planeta Hort, herbolaris i dietètiques. Els seus productes estan certificats com a lliures d'organismes modificats genèticament (OMG). Natursoy manté a més un compromismo de respecte amb els seus treballadors, amb els seus clients i amb la societat en general. Exerceix inversions socials i col·laboracions amb ONG. Inclou productes de Comerç Just al seu catàleg. Manté una separació conscienciosa de tots els residus que genera. Reutilitza els residus sòlids com aliments ecològics per al bestiar. Col·labora en tasques formatives i divulgatives de l'agricultura ecològica en escoles, cursos de cuina, xerrades divulgatives ...
Brands:
Seleccionar

Oli De Coco Bio

10,99

Brands:
Llegir més

Oli de Coco Desodoritzat Bio

7,05

Brands:
Afegeix al carret

Ossets de Goma bio

2,75

Brands:
Afegeix al carret