Biográ

Mostrant 1–12 de 24 resultats

Biscote Multicereals Biogra

3,40

Biscotes Multicereals sense sucre SENSE SUCRE AFEGIT Els ingredients que s'utilitzen en l'elaboració dels nostres productes, provenen de camps cultivats ecològicament, lliures de pesticides de síntesi, tot això acreditat pels diferents processos de control existents. Consumint aliments procedents de cultius ecològics, afavorim una alimentació més sana i col·laborem a mantenir un món menys contaminat.
Brands:
Llegir més

Burguer de llentia vermella i chia Bio

3,45

  Deliciosa i nutritiva Burger vegetal a base de verdures i llegums ecològiques. ideal per acompanyar un plat com a font de proteïna, o fer una hamburguesa amb pa i formatge vegà. Una alternativa ètica i saludable a les hamburgueses d'origen animal. Apte per vegans Sense colesterol. Alt contingut de greixos mono insaturats sense Soja sense Blat Forma d'ús: precuinat, escalfar en paella o forn uns 3 minuts.
Brands:
Afegeix al carret

Burguer d’Azuki i Cànem Bio

3,75

Deliciosa i nutritiva burger vegetal a base de verdures i llegums ecològiques. Ideal per acompanyar un plat com a font de proteïna, o fer una Burger amb pa i formatge. Forma d'ús: precuinat, escalfar en paella o forn uns 3 minuts.
Brands:
Llegir més

Burguer de Seitan amb Salsa Barbacoa Bio

3,39

Hem agafat la recepta tradicional USA, l'Hem depurat dels Seus ingredients de carn (la salsa Leicester) i amb ella Hem creat la base de la nostra Biográ BBQ. I per aconseguir AQUEST toc "barbacoa" que Tant agrada, Fumades durant una hora el seitan per aconseguir una hamburguesa única a gust i textura ... GOD BLESS Biogra BBQ! Fresques com sempre. Sense pasteuritzar, ni esterilitzar. Una alternativa ètica i saludable a les hamburgueses d'origen animal. Forma d'ús: precuinat, escalfar en paella o forn uns 3 minuts.
Brands:
Llegir més

Burguer De Seitan i Albergínia Bio

3,39

Biográ Albergínia és l'exemple de com fem les nostres hamburgueses, amb aquest toc artesanal que les fa úniques. Agafem l'albergínia i la sofregim durant una hora a foc lent junt amb la tomaca, la ceba, sal i orenga. I és que com deien les nostres mares ... "el secret està en el sofregit". Una alternativa ètica i saludable a les hamburgueses d'origen animal. Fresques com sempre. Sense pasteuritzar, ni esterilitzar. Forma d'ús: precuinat, escalfar en paella o forn uns 3 minuts.
Brands:
Llegir més

Burguer Vegetal de Carxofa bio

3,79

Deliciosa i nutritiva burger vegetal a força de verdures ecològiques. ideal per acompanyar un plat com a font de proteïna, o fer una hamburguesa amb pa i formatge. Una alternativa ètica i saludable a les hamburgueses d'origen animal.
Brands:
Afegeix al carret

Daus Caldo Verdures Eco

1,70

Els daus de caldo de verdures eco es poden utilitzar com a brou (1 pastilla en 1/2 litre d'aigua). També es poden utilitzar per donar sabor a diversos plats com arrossos, pasta, salsa, seitan, cereals, etc.
Brands:
Afegeix al carret

Espaguetis de Verdures Eco

1,95

Spaguetti con verduras Puedo cocinarse hervidos, acompanados con mantequilla o con salsa de tomate, boloñesa, pesto ... La verdura deshidratada utilizada en un paquete de 250g equivale a 25g de espinaca fresca y 40g de tomate fresco. El tiempo de cocción es de aproximadamente 6 minutos.
Brands:
Afegeix al carret

Fideus Fins de Verdures Eco

1,90

Fideu fi amb verdures Poden cuinar-se bullits, acompanyats amb mantega o amb salsa de tomàquet,bolonyesa, pesto ... La verdura deshidratada utilitzada en un paquet de 250g equival a 25 g d'espinacs frescos i 40g de tomàquet fresc. El temps de cocció és d'aproximadament 8 minuts.
Brands:
Afegeix al carret

Gomasi Eco

1,702,10

El Gomasi Eco Biográ, s'ha elaborat seguint una fórmula tradicional japonesa. Un cop seleccionats els grans de sèsam, es torren al costat de grans de sal marina no refinada. Finalment la barreja es moltura finament per afavorir la ingesta dels principis actius del sèsam. El sèsam en estat natural aporta gran quantitat de proteïnes (24%), lecitina, àcids grassos insaturats, minerals (calci i fòsfor). En la cultura gastronòmica japonesa, el gomasio és considerat un aliment alcalinitzant. Forma d'ús: Es pot utilitzar com a condiment d'amanides, sopes, pastes, verdures, salses i en plats de cuina en general. Utilitzar aprox. 1 cullereta de postres per plat individual.
Brands:
Seleccionar

Hummus amb Albergínia Bio

3,75

Gràcies als aliments que s'empren en la seva elaboració, l'humus tot just posseeix greix i aporta quantitats importants d'hidrats de carboni complexos. El sèsam a més d'alguns minerals com el calci, posseeix també greixos insaturats. A més, en barrejar els cigrons amb sèsam s'aconsegueix una combinació d'aminoàcids que converteix aquest plat en una font de proteïnes d'alta qualitat. Això és degut al fet que els llegums són deficitàries en l'aminoàcid essencial anomenat metionina, mentre que els cereals ho són en l'aminoàcid essencial conegut com lisina. Per tant, si es combinen llegums amb cereals, en aquest cas cigrons amb sèsam (i amb pa sobre el qual s'estén aquesta pasta), s'obtenen tots els aminoàcids essencials. USOS L'humus es pot servir com a entrant acompanyat d'unes llavors de sèsam, amb uns crostons de pa o sobre unes llesques de pa torrat. Es pot aportar un toc de color a aquesta pasta de cigrons afegint trossets de pastanaga, cogombre o de tomàquet com si fossin entrebancs. I també és possible aconseguir plats molt originals si s'afegeix humus a qualsevol amanida, especialment a les elaborades amb llegum.
Brands:
Afegeix al carret

Hummus amb Olives Negres Bio

3,85

Hummus de Olives d'Aragó Gràcies als aliments que s'empren en la seva elaboració, l'humus tot just posseeix greix i aporta quantitats importants d'hidrats de carboni complexos. El sèsam a més d'alguns minerals com el calci, posseeix també greixos insaturats. A més, en barrejar els cigrons amb sèsam s'aconsegueix una combinació d'aminoàcids que converteix aquest plat en una font de proteïnes d'alta qualitat. Això és degut al fet que els llegums són deficitàries en l'aminoàcid essencial anomenat metionina, mentre que els cereals ho són en l'aminoàcid essencial conegut com lisina. Per tant, si es combinen llegums amb cereals, en aquest cas cigrons amb sèsam (i amb pa sobre el qual s'estén aquesta pasta), s'obtenen tots els aminoàcids essencials. USOS L'humus es pot servir com a entrant acompanyat d'unes llavors de sèsam, amb uns crostons de pa o sobre unes llesques de pa torrat. Es pot aportar un toc de color a aquesta pasta de cigrons afegint trossets de pastanaga, cogombre o de tomàquet com si fossin entrebancs. I també és possible aconseguir plats molt originals si s'afegeix humus a qualsevol amanida, especialment a les elaborades amb llegum.
Brands:
Llegir més