Mostrant 1–12 de 26 resultats

Alfàbrega A Granel Eco

1,10

22 €/Kg

Molt coneguda i valorada com a condiment de cuina, l' alfàbrega a granel eco té la capacitat d'obrir la gana i de proporcionar una bona digestió- Aquesta planta ha estat produïda sota els criteris de qualitat de Herbes del Molí.
Afegeix al carret

1,10

22 €/Kg

All en Pols és obtingut d'alls nets, frescos i de primera qualitat. Els alls es pelen, es renten i es tallen en làmines per assecar-los a una temperatura màxima de 60 ° C per després moldre-ho. L'all té un sabor típic, molt intens, penetrant i picant. Durant milers d'anys, va existir la creença que l'all tenia propietats medicinals. En l'actualitat, aquestes propietats han estat confirmades per la ciència i avui sabem que aquest aliment pot prevenir l'Alzheimer, reduir el colesterol i la pressió sanguínia i fins millorar el teu rendiment físic. En definitiva, l'all pot prolongar la teva vida. L'all, amb més freqüència s'utilitza com saboritzant o condiment, però també es pot menjar com un vegetal, ja sigui cru o rostit. S'utilitza per donar sabor a molts aliments, com ara amaniments per a amanides, vinagretes, adobs, salses, verdures, carns, sopes i guisats. S'utilitza sovint per fer mantega d'all i pa d'all molt comú en la cuina italiana. La pols d'all té tots els beneficis de l'all fresc, perquè simplement és una versió deshidratada i mòlta de forma molt fina.
Brands:
Afegeix al carret

Anis Estrellat A Granel Eco

2,15

43 €/Kg

Anis estrellat (Illicium verum) és originari del sud de la Xina, de Corea i del Japó, llocs on era sembrat en els temples i cementiris utilitzant la seva escorça en encens per a combatre el reumatisme. Actualment, és cultivat al sud-est dels Estats Units i en altres zones càlides i humides del continent d'Amèrica. A Europa també es conrea, encara que, es va introduir a la fi del segle XVII. En les arts culinàries de la Xina és utilitzat com a una espècia per a donar un cert gust a alguns plats elaborats. Aquest, forma part de "la pols de les cinc espècies", compost format per anís estelat, canyella, pebre negre o pebre de Sechuan, embolcall de la mandarina i gingebre. A la part Occidental també s'utilitza com a espècia per a donar certs aromes als plats.
Afegeix al carret

Arrel d’api En Pols A Granel Eco

1,25

25 €/Kg

L'arrel d'api  s'utilitza en cuina. Encara que aquest vegetal no és molt popular a Espanya, on l'api es cultiva amb facilitat, el seu cultiu i ús augmenta en el centre i el nord d'Europa, on l'api s'adapta més difícilment, gaudint en alguns països centreeuropeus de gran categoria culinària. L'arrel de l'api nap es pot utilitzar crua o cuita. La superfície exterior sol pelar-se abans del seu ús per ser massa dura. La carn de l'api nap és dura i compacta i de color os. El api nap té un suau gust de api, i sovint s'utilitza com a aromatitzant en sopes i guisats, encara que cada vegada s'utilitza més per si sol, en general en puré, o en guisats, gratinats i plats al forn. A diferència d'altres vegetals d'arrel, que emmagatzemen gran quantitat de midó, l'arrel d'api té només 5.6% de midó. propietats curatives L'api s'ha utilitzat des de temps històrics tant a la cuina com en la medicina naturista. És una de les verdures que més propietats medicinals posseeix. Es pot ingerir crua, cuita o en suc. A més de la seva cruixent textura i sabor, és una verdura "equilibrant". Si es combina amb altres vegetals com la pastanaga i el tomàquet, el suc d'api ajuda a calmar els nervis i és un bon remineralitzant. L'amanida d'api amb una mica de sal pot usar-se eficaçment per combatre l'excés d'acidesa del tub digestiu i alleujar la colitis. L'amanida d'api i alvocat es recomana en cas de malalties de l'estómac i intestí. Ajuda al cos a desfer-se d'impureses a través de la seva funció diürètica (pel seu contingut en un oli volàtil, l'apiol). Es caracteritza per ser carminatiu, sedant, aperitiu, digestiu (que no implica digestibilitat fàcil pel seu alt contingut en fibra), emmenagog, depuratiu, regenerador sanguini i lleugerament laxant. Ajuda a la formació de l'esmalt dentari. Disminueix les malalties hepàtiques, combat les infeccions, ajuda a l'eliminació de càlculs renals, millora la memòria i en ús extern sol comportar-se com un cicatritzant. Hi ha persones que creuen que ingerir aquesta planta ajuda a augmentar la libido. En suc és eficaç per eliminar l'excés d'àcid úric, combatre el reumatisme, el sobrepès, flatulències, patiments nerviosos i menstruació escassa. Quant a l'efecte diürètic de l'api, són les llavors les que provoquen una major diüresi, sent el cocció d'aquestes, útil en cas d'hipertensió arterial, afecció cardíaca congestiva, ansietat i insomni. Així mateix, la infusió de les llavors d'api resulta beneficiosa per combatre la síndrome premenstrual que produeix incomoditats poc abans de la menstruació a causa de l'acumulació de líquid en els teixits. Diversos estudis han posat en evidència que les llavors d'api redueixen el contingut de glucosa a la sang, el que pot ser útil com a auxiliar en el tractament de la diabetis, per descomptat, sempre sota supervisió mèdica. ORIGEN: Alemanya
Brands:
Afegeix al carret

Baies de Ginebro a Granel Eco

1,25

25 €/Kg

Un dels usos més coneguts de les baies de ginebre, també anomenades ginebrons o nebrinas, és la aromatització de la ginebra, de fet, és el nom en francès d'aquest junípero (genévrier) el que va donar nom a aquesta beguda. Encara que també participa en la aromatització d'altres begudes com la ginebra holandesa o la cervesa finlandesa Sahti. El ginebre es troba en zones muntanyoses, sobretot a les zones fredes d'Europa, Àsia i Amèrica del Nord. Les baies de ginebre han estat molt valorades per les seves propietats medicinals abans que les culinàries, es creu que augmenta la resistència física, també se li atorguen propietats digestives, balsàmiques, expectorants, diürètiques o antisèptiques entre d'altres. També s'extreu de les baies un oli essencial que s'utilitza en aromateràpia i perfumeria. A la cuina, les baies de ginebre són ideals per aromatitzar plats de carn, especialment acompanyen les carns fortes com les de caça, un exemple ho veiem en el Cérvol rostit de Jamie Oliver. És utilitzat en plats tradicionals com el Choucrout, i s'inclouen en l'elaboració d'adobs, salses, etc. Les baies de ginebre són un tant amargues, amb matisos cítrics i dolços. Es poden utilitzar tant fresques com seques, però convé moderar el seu ús perquè proporcionen un sabor molt fort. Abans d'usar-les cal picar una mica al morter, així desprendran tota la seva essència.
Brands:
Afegeix al carret

Barreja 4 pebres Eco

1,84

36,72 €/Kg

La barreja 4 pebres eco es una combinació de grans de pebre blanc, verd, negre i rosa. Una atractiva barreja per donar un toc diferent als teus plats! El pebre és originari de la part oriental de l'Índia i Indoxina. El pebre verd és el fruit sense madurar ni assecar, la negra és la fruita seca, i la blanca és el pebre negre decorticada. S'utilitzen les llavors immadures o madures. Són diaforètiques, estomacals, aperitives i digestives, i es recomana en dispèpsia atònic i digestió lenta. Per via externa és rubefaciente, envermelleix la pell, i s'usa en afeccions reumàtiques. La cataplasma de pebre es recomana com pectoral en cas de bronquitis o pulmonia. El pebre rosa és originari de zones tropicals i subtropicals del nord de Sud-amèrica. S'usen els fruits de color vermellós quan estan madurs. Madràs i Colombo Combinació de grans de pebre blanc, verd, negre i rosa.
Brands:
Afegeix al carret

Barreja Cous Cous

Llegir més

Canyella ecològica en pols

1,50

30,00 €/Kg

La canyella ecològica en pols és l'escorça interna dessecada d'un arbre.
Una de les espècies més utilitzades en rebosteria, encara que també és habitual trobar-la en la cuina salada asiàtica. La canyella aporta dolçor i una aroma molt agradable, per la qual cosa és ideal quan volem fer postres sense sucre. La forma més habitual d'utilitzar-la és en pols, però també s'utilitza en branca per aromatitzar, per exemple, la llet. També la podem trobar aromatitzant infusions. La canyella és fàcil de conservar ja que no se sol fer malbé, no obstant això es recomana mantenir-la en un recipient hermètic i lluny de la llum i la humitat per preservar la seva aroma. La canyella té grans beneficis per a l'aparell digestiu, entre d'altres, ja que també regula els nivells de sucre i redueix els nivells de colesterol i triglicèrids. Encara que aquests beneficis no siguin molt rellevants a causa de que se solen utilitzar petites quantitats de l'espècie a causa del seu intens sabor, a més, ens aporta vitamines i minerals essencials per al nostre cos. A la cuina és utilitzada en alguns països per aromatitzar plats de carn, és molt habitual a la cuina asiàtica i s'utilitza també en begudes, com el popular i deliciós te chai. Encara que el seu ús està més estès en la rebosteria on s'utilitza en gran quantitat d'elaboracions.
ORIGENSri Lanka
CERTIFICAT: SOIL ASSOCIATION
Brands:
Afegeix al carret

canyella en branca eco a granel

1,10

22 €/Kg

La canyella és l'escorça interna dessecada d'un arbre i probablement una de les espècies més utilitzades en rebosteria, encara que també és habitual trobar-la en la cuina salada asiàtica. La canyella aporta dolçor i una aroma molt agradable, és ideal quan volem fer postres sense sucre. S'utilitza en branca per aromatitzar, per exemple, la llet. També la podem trobar aromatitzant infusions. La canyella és fàcil de conservar ja que no se sol fer malbé, no obstant això es recomana mantenir-la en un recipient hermètic i lluny de la llum i la humitat per preservar la seva aroma. La canyella té grans beneficis per a l'aparell digestiu, entre d'altres, ja que també regula els nivells de sucre i redueix els nivells de colesterol i triglicèrids. Encara que aquests beneficis no siguin molt rellevants a causa de que se solen utilitzar petites quantitats de l'espècie a causa del seu intens sabor, a més, ens aporta vitamines i minerals essencials per al nostre cos. A la cuina és utilitzada en alguns països per aromatitzar plats de carn, és molt habitual a la cuina asiàtica i s'utilitza també en begudes, com el popular i deliciós te chai. Encara que el seu ús està més estès en la rebosteria on s'utilitza en gran quantitat d'elaboracions.
Brands:
Afegeix al carret

Cardamom a Granel Eco

3,834,00

El cardamom és una espècia que ha estat considerada una de les més apreciades i cares del món, situant-se a continuació del safrà i la vainilla, anys enrere no era molt fàcil de trobar, però actualment es pot adquirir cardamom en qualsevol comerç que tingui un bon assortiment d'espècies, hem pogut comprovar que el món de la cocteleria també ha participat en guanyar-se un espai en els comerços i en les barres de begudes combinades, el seu aroma i sabor dóna molt de joc. El cardamom sencer sol emprar-se per aromatitzar aliments líquids o guisats, és molt habitual a la cuina índia i asiàtica, encara que quan ens familiaritzem amb aquesta espècia la podem incorporar al gust a les nostres receptes habituals, igual que faríem amb el romaní, la farigola ... En algunes elaboracions es requereix el cardamom mòlt, per exemple per fer pa, pastes, pa de pessic ... encara mòlta també es pot afegir a guisats. I perquè la seva aportació al plat sigui favorable, com succeeix amb totes les espècies, l'ideal és moldre instants abans d'incorporar-la a l'elaboració perquè desplegui tot el seu aroma i sabor. Dit això, ¿com utilitzar les beines de cardamom ?, doncs si s'incorporen senceres, convé trencar-les perquè les llavors negres de l'interior actuïn, ja que són les que concentren totes les propietats. També poden rebutjar-se les beines i utilitzar només els grans de l'interior, però nosaltres pensem que no val la pena, ja que les beines també aromatitzen, proveu de posar unes beines en un pot amb una mica de sucre ben tancat, veureu que fàcil és obtenir sucre aromatitzat amb cardamom.
Brands:
Seleccionar

Clau d’olor eco a granel

2,05

41 €/Kg

El clau d'olor amb un aroma fort i calent, quan el provem és picant, àcid, fort i amargant, però cuinant-lo el seu efecte se suavitza. Va molt bé amb plats dolços i salats i un dels seus usos més habituals és punxat en una ceba, quan es tracta d'un estofat de carn. Tradicionalment utilitzat per fer poms d'espècies o incrustat en taronges, amb les quals no només fa un efecte aromatizador sinó també conservant, el seu oli essencial es fa servir per elaborar sabons i cosmètics i també en aplicacions dentals. Producte d'agricultura ecològica, no modificat genèticament i no irradiat .  
Brands:
Afegeix al carret

Comí a Granel Eco

1,251,58

El comi es fa servir a l'herboristeria tradicional casolana per a tractar els mals d'estómac i com a digestiu. El seu ús és molt antic, detectat ja en les antigues cultures de Mesopotàmia, és citat a la Bíblia i en temps de grecs i romans. Actualment caracteritza la cuina de llocs tan diversos com el Magrib, l'Orient mitjà, la Xina occidental, l'Índia, i Mèxic. A tot Europa va ser molt apreciat i encara avui forma part d'alguns formatges holandesos com els Leyden i de pans francesos. A la península Ibèrica en canvi no va tenir gran acceptació i potser d'això deriva la frase en castellà de me importa un comino, similar a la catalana "m'importa un rave" per fer esment del poc valor d'una cosa. ORIGEN: Turquia En infusió: en una tassa amb aigua bullint s'agreguen aproximadament 2 gr. de llavors de comí (poden ser senceres o bé picades). Es deixa reposar i es beu una tassa d'aquesta infusió després dels àpats. En aquesta forma l'hi empra per prevenir gasos i flatulències, com així també en dolors menstruals i parasitosi intestinal. Agregant-li mel s'utilitza com a analgèsic en afeccions pulmonars. En pols: es dissol en un te, en suc o aigua. La dosi diària no ha de superar els 6 grams. En ungüents o cataplasma: d'aquesta manera l'hi empra per afeccions a la pell i certes molèsties musculars. Altres aplicacions: Com sedant, per combatre l'insomni. Com bactericida per a la higiene bucal. Es masteguen els fruits i així elimina la placa bacteriana. Per combatre l'anèmia ferropènica. Per la seva rica aportació en ferro, s'ho fa servir amb aquesta finalitat, ja que una culleradeta de comí cobreix el 20% de les necessitats diàries de ferro en homes i dones.
Brands:
Seleccionar