Biográ

Showing all 10 results

Biscote Multicereals Biogra

3,40

Biscotes Multicereals sense sucre SENSE SUCRE AFEGIT Els ingredients que s'utilitzen en l'elaboració dels nostres productes, provenen de camps cultivats ecològicament, lliures de pesticides de síntesi, tot això acreditat pels diferents processos de control existents. Consumint aliments procedents de cultius ecològics, afavorim una alimentació més sana i col·laborem a mantenir un món menys contaminat.
Brands:
Afegeix al carret

Daus Caldo Verdures Eco

1,70

Els daus de caldo de verdures eco es poden utilitzar com a brou (1 pastilla en 1/2 litre d'aigua). També es poden utilitzar per donar sabor a diversos plats com arrossos, pasta, salsa, seitan, cereals, etc.
Brands:
Afegeix al carret

Espaguetis de Verdures Eco

1,95

Brands:
Afegeix al carret

Fideus Fins de Verdures Eco

1,90

Brands:
Afegeix al carret

Gomasi Eco

1,702,10

Brands:
Seleccionar

Herbes Aromàtiques Eco

2,80

Brands:
Llegir més

Llevat Panificable Eco

0,95

La Bio-llevat Panificable Biográ està indicada per fermentar masses de pans i brioixeria. Posseeix un gran poder leudante. Forma d'ús: Barrejar sempre amb la farina i els ingredients.
Brands:
Afegeix al carret

Miso Eco

3,303,50

A l'hora de prendre el miso eco és habitual servir-lo en petits bols lacats per beure directament d'ells sense utilitzar cullera, encara que els ingredients sòlids es mengen amb els bastonets. Forma d'ús: Per consomé: Escalfar aigua, fins al punt d'ebullició. En un bol afegir el contingut d'un sobre i afegir una mica d'aigua calenta, remenant perquè no quedin grumolls. S'afegeix la resta d'aigua calenta. Es poden afegir petits daus de tofu. Per sopes: Fer la sopa que es desitgi i quan la vagi a servir, afegiu un sobre de Sopa Miso Biográ, per persona i remogui. Afegir petits daus de tofu.  
Brands:
Seleccionar

Salsa Eco

4,904,95

Brands:
Seleccionar

Tahín Eco Biogrà

3,704,50

El tahín eco podem fer-ho de dues maneres: amb sèsam cru o amb sèsam torrat. Amb el tahin Blanc es pot preparar una deliciosa beguda vegetal: Barrejar 1 part de tahin Blanc amb 2 d'aigua. Barrejar i deixar reposar 2 hores. Endolcir al gust. També podem utilitzar-lo com a condiment en amanides, sopes, salses i plats de cuina. Deliciós amb pa per esmorzars i berenars. El tahin torrat el podem utilitzar com a condiment en amanides, sopes, salses i plats de cuina. Deliciós amb pa per esmorzars i berenars. Però sobretot el fem servir com un dels principals ingredients del hummus. Biográ, línia de productes creada per l'empresa Sorribas el 1996, ha elaborat múltiples productes alimentaris biològics basant-se sempre en la filosofia de qualitat i respecte. L'èmfasi que va posar Sorribas quan va crear Biográ, en què les matèries primeres fossin de cultiu ecològic i més certificades, va fer que es garantís de manera segura, que no contenen ni pesticides, ni herbicides d'origen químic ni tampoc modificats genèticament. Sorribas amb la seva marca Biográ, proposa productes biològics per a la seva dieta quotidiana.
Brands:
Seleccionar