Showing all 4 results

Bebida de Avena con Calcio Eco Emandin

2,39

La bebida de avena con calcio eco Amandin te sorprenderá por su exquisito sabor. Además es fuente de calcio y ya sabes que el calcio es necesario para el mantenimiento de los huesos y los dientes en condiciones normales. El calcio procede de una fuente de calcio natural, el alga marina calcárea Lithothamnium calcareum. Además de tomarla en el desayuno o la merienda, puedes preparar infinidad de recetas con esta bebida: batidos, helados, pasteles, cremas, salsas ... Amandin es una marca perteneciente a Costa Concentrados Llevantins SA, situada en Alcàsser (Valencia), que ha obtenido las certificaciones BRC e IFS, que reconocen a nivel europeo que sus productos cumplen las normas de seguridad alimentaria en los procesos de fabricación, envasado y almacenamiento. La bebida de avena con calcio eco Amandin ha sido elaborada con ingredientes procedentes de la agricultura ecológica. Todos ellos están certificados por el Comité de Agricultura Ecológica de la Comunidad Valenciana (CAECV). En 2012, las bebidas vegetales y las cremas ecológicas Amandin lograron la certificación Kosher para todos los productos que responden a la normativa bíblica y talmúdica de la ley judía y que se refiere al sistema de control de calidad de los alimentos según las normas judías, denominadas kosher. Amandin es la marca preferida por todos aquellos que eligen una alimentación natural y equilibrada. Los productos Amandin elaboran con ingredientes seleccionados procedentes de la agricultura ecológica, y no contienen lactosa y en muchos casos tampoco contienen gluten. Nuestra experiencia y constante preocupación por lograr la excelencia en cada uno de nuestros productos junto con el deseo de innovar cada día, nos han permitido crear una amplia variedad de productos saludables: bebidas vegetales funcionales, caldos ecológicos, cremas de frutos secos ... Gracias a la incorporación de las últimas tecnologías en los procesos de fabricación y el trabajo de desarrollo continuo de nuestro departamento de I + D, trabajamos en el desarrollo de nuevos productos que satisfagan las necesidades nutricionales de nuestros consumidores, teniendo siempre especial sensibilidad con las personas que sufren algún tipo de alergia o intolerancia alimentaria: productos sin gluten, sin lactosa
Brands:
Afegeix al carret

Beixamel ecològica d’Arròs Amandin 200 ml

1,33

Enriqueix els teus plats amb la nova salsa vegetal beixamel d'arròs eco Amandin. Una alternativa vegetal a les cremes làcties, amb la qual podràs cuinar i gratinar les teves millors receptes de forma lleugera. Amandin és la marca preferida per tots aquells que trien una alimentació natural i equilibrada. Els productes Amandin s'elaboren amb ingredients seleccionats procedents de l'agricultura ecològica, i no contenen lactosa i en molts casos tampoc contenen gluten. La nostra experiència i constant preocupació per aconseguir l'excel·lència en cadascun dels nostres productes juntament amb el desig d'innovar cada dia, ens han permès crear una àmplia varietat de productes saludables: begudes vegetals funcionals, brous ecològics, cremes de fruits secs ... Gràcies a la incorporació de les últimes tecnologies en els processos de fabricació i el treball de desenvolupament continu del nostre departament de R + D, treballem en el desenvolupament de nous productes que satisfacin les necessitats nutricionals dels nostres consumidors, tenint sempre especial sensibilitat amb les persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària: productes sense gluten, sense lactosa ... Amandin és una marca pertanyent a Costa Concentrats Llevantins SA, situada a Alcàsser (València), que ha obtingut les certificacions BRC i IFS, que reconeixen a nivell europeu que els seus productes compleixen les normes de seguretat alimentària en els processos de fabricació, envasat i Emmagatzematge . La beixamel d'Arròs Amandin han estat elaborada amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica. Tots ells estan certificats pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV). El 2012, les begudes vegetals i les cremes ecològiques Amandin van aconseguir la certificació Kosher per tots els productes que responen a la normativa bíblica i talmúdica de la llei jueva i que es refereix al sistema de control de qualitat dels aliments segons les normes jueves, denominades kosher. Criteris de qualitat: Satisfacció dels seus clients. Millora contínua dels seus processos. Respecte pel medi ambient. Seguretat alimentària per assegurar un correcte tractament dels productes.  
Brands:
Afegeix al carret

Crema D’untar bio

5,105,50

Crema d'untar de fruïts secs Bio ¡Per untar i dissoldre en aigua! Molt més que una crema de fruits secs. La Crema de fruïts secs bio Amandin es pot untar en pa, torrades, llesques ... i també dissoldre en aigua per preparar una exquisida beguda d'ametlles. Només has de dissoldre 2 cullerades de producte en un got d'aigua freda.
Brands:
Seleccionar

Orxata ecològica Amandin

2,85

A l'estiu gaudeix de l' orxata ecològica Amandin molt freda i fins i tot granissada. Per obtenir el granissat, semicongela i bat. A l'hivern pots prendre-freda o calenta amb cafè, cacau, malta, cereals ... També pots preparar amb ella postres, pastissos, batuts, gelats, salses ... A qualsevol hora del dia gaudeix d'una bona orxata! Explica la llegenda que una jove va donar a provar una beguda blanca i dolça al rei d'Aragó, Jaume I. Ell molt complagut pel seu sabor va preguntar: "Què és això? I la jove va respondre:" és llet de xufa ". Al que el rei li va replicar dient:" Això no és llet, Això és or, xata! ". D'on alguns atribueixen el nom a aquesta beguda. L'orxata ecològica de xufa Amandin és deliciosa per prendre a tots hores; com a refresc i com a beguda en l'esmorzar o el berenar. Perfecta per a tots aquells que cuiden la seva alimentació. I també per a aquells que pateixen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària. No conté gluten ni lactosa. Mode de conservació: conservar a temperatura ambient en un lloc fresc i sec. Un cop obert, pot mantenir fins a 3 dies en frigorífic (+ 4ºC). Poder realitzar una dieta sense gluten, d'una manera segura, comença amb l'etiquetatge dels productes. I molts no sabem que aquelles persones que han estat diagnosticades com celíaques, segurament necessiten més temps al supermercat per poder realitzar la compra d'una manera adequada. Tot seria més fàcil si els aliments portessin una bona etiqueta i no existissin les contrarietats que moltes vegades es presenten. Aquest logotip que podeu veure en els productes sense gluten de Amandin, com l'orxata ecològica de xufa, els brous ecològics o les cremes ecològiques de fruita seca, entre d'altres, és el logotip oficial creat per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l'Associació Catalana de Celíacs, que té per objectiu informar i advertir els consumidors d'aquells aliments que contenen gluten. Amandin va signar el 2008 un pacte de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per a la millora de l'etiquetatge dels productes alimentaris d'utilitat per a les persones celíaques. Des de llavors, els productes Amandin que no contenen gluten o el contenen en una quantitat inferior a 20 ppm, estan degudament etiquetats amb el logotip oficial.
Brands:
Seleccionar